Full fart mot helg

Fy tusan vad den här dagen gått långsamt. Det känns som att det varit fredag i evigheter och klockan är bara två. Blir dock i regel alltid såhär när jag ska jobba kväll. Går mest bara och väntar på att få inta jobb-mode, men det vet ni redan so no need to discuss it. Det här är sjukt nog min näst-sista jobbhelg på ett tag. Jobbar även nästa helg och sedan är det finito, over and done. Det känns OTROLIGT skönt! De övriga jobbpassen jag har kvar att avverka på vardagarna kan jag nog räkna på mina händer. Shit alltså. Sedan blir det inte så mycket mer hemtjänsten, förutom kanske något extra pass ibland. 
 
Jag har i alla fall gjort lite nytta idag. Hade först planerat att sticka till gymmet och köra cardio, men efter lite betänketid insåg jag hur otroligt dumt det skulle vara att stänga in sig på ett gym när det snart blir för mörkt och för kallt för att ta promenader utomhus, så jag gick en timmes promenad runt älven istället. Det känns verkligen till 110% att hösten är här. Äntligen säger jag bara! Det är min absoluta favoritårstid. Har även hunnit ringa lite samtal som jag sedan länge skjutit upp, så det är skönt att ha fått det gjort. 
 
Nu börjar det vara dags för mig att packa ihop det sista och sedan knalla iväg till bussen! NU KÖR VI JOBBHELGEN....!!!!

Kommentera här: