En ledig tisdag

Det var länge sedan man rockade det här med webbkamera alltså. På min gamla dator kunde man inte fotografera med webbkameran, så för att kunna ta kort med datorn var man först tvungen att printscreena och sedan beskära bilden i paint. Komplicerat och omständigt, men det fanns en tid när det var livsnödvändigt, #lol.
 
Idag har både jag och Jona varit lediga, men trots det har vi gjort noll saker av värde. Vi tog en snabb shoppingrunda på stan där Jona köpte några linnen och jag en kamouflagetröja som jag spanat på ett tag. Insåg precis att det blev min sista "onödiga" shoppingsak med tanke på att det snåla studentlivet börjar snart. Tog tummen ur arslet och ansökte om studielån/studiebidrag idag vilket naturligtvis känns tungt och vemodigt, men börjar trots det vänja mig vid tanken att jag kommer vara skuldsatt från och med nu.
 
Nu sitter jag och målar naglarna och ska försöka beställa lite böcker till utbildningen. Imorgon är det back to work som gäller. Jobbar 13-21 och kickar då igång arbetsdagen med första personalmötet efter semestern. Kommer landa på jobbet redan 10:30 pga att det inte går några bussar, så det känns sådär. Tänkte försöka ta mig upp kring sex när Jona åker till jobbet för att bege mig ut på morgonpromenad, men det återstår att se hur det går. Nu ska jag get down to business så jag får gå i säng någon gång. Puss och kram, skumbanan

Ny dator

Jag fick alltså en dator i födelsedagspresent av Jona (+ mamma och pappa ♥). Min gamla sjunger på sista versen och det fanns inte en chans i världen att den hade klarat av universitetsstudier så jag hade planerat att begrava den och köpa en ny när vi kom hem från utlandet, men så går min fantastiska pojkvän och styr ihop detta tillsammans med mina föräldrar. SÅ SJUKT OCH JAG ÄR SÅ OTROLIGT TACKSAM ♥♥♥! Helt perfekt är den och vi kommer så bra överens!

Min 22års dag

Igår fyllde jag 22 år. Det är absolut ingen speciell ålder och jag som inte ens tycker om att fylla år har aldrig lagt särskilt stor vikt vid mina födelsedagar oavsett hur mycket jag fyllt, så gårdagen var inget undantag. Tycker att det är precis som vilken annan dag som helst.
 
Trots det hade jag en otroligt mysig dag som började med frukost på sängen, fortsatte med lunch på stan med mamma, Rickard och Emmy innan den avslutades med nästan hela gänget hemma hos oss. Igår var det en sån där dag som jag kände lite extra tacksamhet över alla fantastiska människor jag har i min närhet, framför allt alla kompisar men också min fina familj! Med andra ord somnade jag alldeles varm i själen efter en fullspäckad födelsedag!