Sommaren 2016 kommer bli TWO THUMBS UP

Lite blandade bilder från förra sommaren när vi bodde i Göteborg
 
Min längtan efter sommaren är enorm för tillfället. Vad det beror på har jag ingen aning om. Kanske är jag less på det ofantligt gråa och trista vädret (vi hade fucking snöstorm i Skelltown i måndags och det tog mig 2 timmar att ta mig med bussen hem från jobbet, en resa som vanligtvis tar 35 minuter) eller så ser jag framemot en sommar i min favoritstad. Kanske är det båda anledningarna, who knows. 
 
I söndags sprang jag över till Jullz för att planera valborg. Planerings- och kontrollfreaks som vi är (tacksamt att jag äntligen hittat någon som vill planera och styra upp saker lika mycket som jag) blev det en del sidospår. Ett av dessa var att skriva bucketlist för sommaren. Vi fyllde nästan ett helt A4 och jag blir alldeles pirrig bara av att tänka på allt vi kommer hitta på. Att jag kommer att jobba nästan heltid hela sommaren har jag inte ens tagit med i beräkningen haha pga don't give a fuck, tänker göra allt ändå. Förra året bodde jag och Jona i Göteborg, 120 mil från alla våra nära och kära, men i år har vi dem i närheten och jag är SÅ GLAD ÖVER DET. Jag tänker aldrig någonsin flytta härifrån ever again. 


Fredagsmys när det är som bäst

 
I fredags när jag slutade jobba hämtade jag Emmy på fritids. Sleepover och fredagsmys stod på schemat! Det är så himla mysigt när hon kommer och hälsar på. Vi funkar så bra ihop, jag och skitungen, och har så kul tillsammans ♥. Min stjärna till sambo hade gjort tacos så vi kunde äta direkt vi kom hem, two thumbs up! Efter det bakade vi brownie och såg "Som hund och katt". Jag såg den filmen mycket när jag var lite men den var ta mig tusan roligare än jag minns den haha.. 
 
Nu ska vi försöka få i oss lite lunch och sedan göra oss i ordning för att åka till Burträsk. Emmys farfar fyller 70 år idag, så vi ska dit på kalas. Mys!

Melissa Horn @Nordanåteatern

Mobilbilder #skitkassa
 
Igårkväll mötte jag upp Julia x2 för att traska iväg till Nordanå och lyssna på denna fantastiska kvinna. Det är andra gången jag ser Melissa Horn live och precis som första gången är jag oerhört fascinerad av henne. Hon har en så behaglig röst att lyssna på, och hennes texter träffar rätt varje gång. Dessutom verkar hon vara så otroligt jordnära och ödmjuk att man inte kan låta bli att älska henne haha.. när vi gick hem sa jag till tjejerna att jag kommer köpa biljett till varje konsert hon håller i den här staden, och jag hoppas innerligt att det blir ett par stycken! Kortfattat var det en kväll i TOPPKLASS, 12/10 helt enkelt.