En lite mer chill eftermiddag

I eftermiddag hade jag egentligen planer på att åka till gymmet, men ställde in dessa då jag känt mig krasslig hela dagen samt höll på att frysa arslet av mig. Istället tände jag ljus, la ansiktsmask och kröp ner i ett varmt skumband. Så skönt! Lyssande på lite podcasts och fantiserade om livet tills jag svettades som en gris. Då klev jag upp. Nu ska jag laga kycklinggryta och sedan fortsätta på chilltemat med serietittande resten av kvällen! Puss å kram kamrater

Höstprommis

 
Innan jag började leka vältränad fick jag min enda motion genom promenader. Oftast gick jag säkert en mil om dagen. Sedan jag började gå på gym mer regelbundet har det dessvärre inte blivit särskilt mycket av den varan. Jag har alltid tänkt att jag ska börja promenera mer men det har helt enkelt inte blivit av. Ikväll tog jag mig dock äntligen ut på en liten kvällsrunda! Efter 40 minuters rask promenad med bra musik i lurarna känner jag mig som en ny människa! 
 
Jag tycker att hösten är den perfekta årstiden för promenader. Det är kyligt och fräscht i luften, något som jag absolut älskar. Eftersom jag är mörkrädd pinnar jag alltid på av bara fan när jag promenerar på höstkvällarna men egentligen är det ju bara bra, plus att det någonstans är fruktansvärt mysigt att vara ute när det börjat mörkna utomhus. Jag ska absolut göra mitt allra bästa för att ta mig ut på mer promenader i höst. Man måste ju passa på, för huxflux är man bosatt i Norrland igen, mitt i smällkalla vintern och -30 grader och då är det tamigfasen inte särskilt kul att gå ut varken på morgonen, dagen eller kvällen. 

Lingonsylt

Av någon anledning fick jag för mig att stoppa ner en hink lingon i varukorgen när jag handlade häromdagen. Varför är det ingen som vet. Jona skrattade när han kom hem och öppnade kylskåpet och fick syn på hinken. Jag skrattade också, särskilt med tanke på att jag inte ens tycker om att äta lingon bara som de är samt hade zero plans för dom. Däremot älskar jag lingonsylt mer än livet själv mer eller mindre, så ikväll har jag kokat min första egna sylt! HEJA LINNE you rock! Önskar bara att jag haft finare burkar att förvara sylten i, men det får jag se till att införskaffa till nästa gång. För en nästa gång kommer det att bli!