Fia med knuff, mexican train & konstant babbel

Jag har haft en något dramatisk natt/morgon. I natt vaknade jag av att Jona ringde, och innan jag lyckades fatta att det var telefonen som ringde samt hitta den i mörkret hade jag hunnit skalla väggen. Emmy väckte mig kring åtta och då hade jag världens huvudvärk, förmodligen pga skallningen? När jag skulle leta reda på rena trosor gick jag rakt in i vägghyllan och skallade den med? Alltså vad fan. Och det slutade inte där. Lyckades även slå smalbenet på diskmaskinsluckan. YEY, you go girl. Vissa dagar är ju mer spännande än andra .. 
 
Har haft lillplutten hemma hela förmiddagen. Vi har spelat spel och snackat skit! Så mysigt vi har det ihop. Nu har hon åkt till sin farmor och jag ska bege mig ut på promenad. Man vill ju ta vara på varenda minut av denna underbara höst! Börjar jobba klockan 16 och har en del att hinna med tills dess, så börjar vara dags att get down to business. 

Igår och idag

 
Igår väcktes jag av att det ropades "BASTUTRÄSK OM FEM MINUTER, AVKLIVNING PÅ HÖGER SIDA I TÅGETS FÄRDRIKTNING". Fick panik, packade ihop mina saker och hann precis innan det var dags att kliva av. Halkade på en isfläck när jag kom ut ur tåget men lyckades hålla mig från att kvadda helt. Tack och lov för det. Dramatisk start på denna vistelse! Möttes sedan av världens bästa kompis på stationen och körde hem till Ljusvattnet. Catchade upp, lunchade och promenerade innan hon åkte hem igen. Kvällen spenderades framför en film med en kurrande katt i famnen. Win-win! Idag har jag bara hängt med lillasyster innan hon åkte på kalas och jag stack på prommis. Nu ska jag göra lunch, ringa farfar och sedan dammsuga. Skön söndag!