Första advent

Idag är det första advent! Jag har jobbat delad tur och timmarna mellan passen har spenderats på stan. Emmy följde med oss och vi gick en sväng på julskyltningen innan vi landade i läggan för adventsfika. En riktigt mysig dag! Hade sedan världens lugnaste kväll på jobbet vilket alltid är trevligt (or not, jag gillar mer när det är fart och fläkt). Har pratat med tanterna om hur fjantigt det är med program som går ut på att hitta kärleken och diskuterat hockey och storumanfolk med gubbarna. Inser mer och mer för varje arbetsdag hur mycket jag älskar mitt jobb, men det är nog ingen hemlighet vid det här laget ..
 
Sitter just nu i soffan och dricker te medan Jona spelar nått jävla dataspel. Hade egentligen tänkt sova i Ljusvattnet i natt, men har världens bästa mor som lät mig ta bilen till stan. Om än jag älskar Ljusvattnet är det alltid skönt att få sova i sin egna säng, trots att jag har en egen säng där med. Åker tillbaka dit någon gång under morgondagen dock, men har väl tänkt försöka göra lite nytta innan dess, dvs 1) träna 2) städa 3) handla. 
 
Nu ska jag dricka upp mitt te, filosofera på om livet och sedan krypa till kojs. Jag har inte sovit särskilt bra inatt. Har mer eller mindre varit konstant vaken och väntat på att larmet skulle ringa. Är rätt sliten nu med andra ord. Shit happens! Värre saker har hänt än lite trötthet. Anyway, godnatt bloggis 

Kommentera här: