Hold back the river

I onsdags fick vi dåliga besked, jag och min familj. Undermedvetet hade jag förberett mig på det, men naturligtvis blev det inte mindre jobbigt för det. På dagarna lägger jag all min energi på att trycka undan tankar och känslor för att klara av jobbet, vilket gör att jag är utmattad resterande tid på dygnet. Det har inte riktigt sjunkit in än, men jag gör mitt bästa för att hantera det. I situationer som dessa är avståndet mellan nära och kära extra jobbigt, men jag är tacksam för all teknik som gör att vi kan höras vid alla tidpunkter ändå. 
 
Jag är också väldigt tacksam över mina fantastiska vänner som ringer/smsar för att kolla läget eller prata skit för att få mig på andra tankar. Mitt hjärta fylls med så mycket kärlek till dessa människor. Jag kommer aldrig att kunna tacka er nog för allt stöd ni ger mig. Varje sms, snapchat eller telefonsamtal betyder så ofantligt mycket och det gör mig så lycklig att veta att ni tänker på mig. Tack för att ni är bäst ♥
 
 
 
 
 

Idag och igår

Lördag: glass och promenad i vårsolen -> lite tittande i butiker & införskaffande av ett nytt träningslinne -> mys framför mellofinalen (ett program som för övrigt är lika tråkigt som alltid). 
 
Söndag: frukost i solen -> powerwalk i solen -> torsdagsstädning på en söndag.