Första 24 timmarna i Skellefteå Kommun

 
Under min Skelleftåevistelse spenderade jag endast 24 timmar i Ljusvattnet. Anledningen till att jag åkte hem från första början var stadsfesten, vilket gjorde att jag spenderade resterande tid i schtan med mina kompisar. Hann i vilket fall som helst med en del under detta dygn: klippte håret, tog årets första dopp i svenskt vatten, körde fyrhjuling, pysslade med Emmy och gosade med Pytte. Hann också hänga några timmar med världens bästa limpis på kvällskvisten. Ps love her. 
 

BULLKURT

 
 
Pratade nyss med denna pingla på skype! Vilken fantastisk människa hon är, min Julia. Har aldrig tidigare träffat en så omtänksam, klok och genuint snäll människa förr. Jag är så otroligt tacksam över att ha henne i mitt liv! I alla fall så planerade vi lite inför helgen och stadsfesten! Åker till Skellefteå på onsdagkväll och jag är så ofantligt taggad! Började nästan gråta igår för att jag var så pepp haha, wierdooo .. snälla låt tiden gå liiiite fortare bara (och gå jävligt långsamt från och med torsdag)!!!
 

Midsommar

 
I fredags var det midsommar och jag var ledig för första gången på två år. Det blev ett väldigt lugnt "firande" för vår del, men lika mysigt var det ändå! Vi lagade god mat och bakade god efterätt och avslutade sedan kvällen med mys i soffan framför en film! Inte fy skam!