Sista juli

Jag vaknade för ungefär en timme sedan, vilket är väldigt olikt mig. Min plan var att kliva upp redan vid åtta men det gick åt skogen med ganska stora marginaler. I nuläget känner jag mig lite stressad eftersom jag hade en del att göra idag och tack vare "försovningen" ligger efter i tidschemat. Ogillar när planer inte går som de ska. Oh well, får göra det bästa av situationen helt enkelt. 
 
Någonting jag verkligen måste prioritera denna fredag är att söka jobb. Jag har bara runt en månad kvar där jag arbetar nu, och det är oklart huruvida jag får fortsätta till hösten eller inte. Om jag fick välja hade jag gärna fortsatt, men några sådana garantier kommer det nog aldrig att finnas. Det tar emot lite att söka mig från hemtjänsten, men jag tror samtidigt att det kan vara nyttigt att pröva på olika typer av arbeten för att ha lite mer i bagaget inför framtiden .. ? Vet inte. Intalar mig själv det i alla fall. 
 
Egentligen var tanken att jag skulle befinna mig i Östersund i helgen, men även de planerna gick åt helvetet. Vad jag ska hitta på istället vette tusan. Ikväll ska jag i alla fall iväg till en tjejkompis på drinkkväll. Har tänkt försöka skippa utgången och hålla alkoholförtäringen på en lägre nivå, då det varit mycket festande på senaste. Vi får se hur det går med tanke på hur mina planer gått hittills haha .. *lol*

Ledig helg

Tågbyte i Stockholm
 
Helgen som var fick jag äntligen vara ledig efter att ha jobbat tre helger på rad. Tog nattåget uppöver på onsdagsnatten och landade i Storuman vid elva på torsdag förmiddag. Därefter väntade ett par stressiga men välspenderade timmar på hemmaplan tillsammans med nära och kära: 
 
Mys med djuren hemma på Gångarstigen! Är det någonting jag verkligen saknar med att bo hemma så är det att ha djur omkring mig. Det är så fruktansvärt tomt utan! 
 
Fika och catch-up med en kär gammal vän!
 
När jag kommer hem till pappa är det tradition att vi äter glass med varm kolasås. Denna helgen var det inget undantag! Tror på fullaste allvar att denna kombo är Guds gåva till mänskligheten!
 
Spenderade natten i mitt barndomshem! Om det är någonstans jag får hundraprocentig sinnesro så är det där. Sov som en klubbad säl hela natten och vaknade utvilad på fredagsmorgonen!

Astronomgatan

Jag börjar trivas så bra i vår lägenhet! Vi har fått i ordning det mesta och äntligen börjar den kännas som ett hem. Nu är det bara liiitelite småfix kvar innan allt är klart på riktigt: gardiner som passar våra stora och konstiga fönster, taklampa i köket samt fönsterlampor, saker ska upp på väggarna i sovrummet och ännu en bokhylla ska inhandlas. Det känns så himla kul, och det faktum att jag får dela allt detta med mitt livs kärlek gör allt mycket bättre! Jag är så glad och tacksam över det liv vi lyckats bygga tillsammans här och det finns verkligen ingen som jag hellre skulle dela allt detta med!