Hatet till kotknäckare och revolutionerande bröd

1. Ett snötäckt Göteborg och en som yolo:ar med sommarskor 2. Godaste brödet jag ätit OBS egenbakat!?!?
 
Igår besökte jag kiropraktorn ännu en gång (andra gången på sju dagar) vilket sved i min plånbok. Ni som känner mig vet också att jag A V S K Y R när okända människor klämmer, drar, känner, trycker och knäcker i min kropp. Det är alltså varken skönt, kul, behagligt, ekonomiskt eller något annat positivt att besöka kiropraktorn. Han gav mig en tid om två veckor igen. ALLTSÅ OK SLUTA RUINERA MIG OCH LÅT MIG VARA UPPFUCKAD I RYGGEN TACK PÅ FÖRHAND mvh inte så sugen ..  
 
Måndagen var inte bara en hemsk dag pga kiropraktorbesök, utan det var även dagen då jag överträffade mig själv big time. Jag bakade bröd. Vad fan? tänker ni säkert nu .. Linnea gör inte sånt. Så sant. Men igår gjorde hon och kommer att forstätta göra i framtiden för herregud vilket fantastiskt bröd hon styrde ihop. Filmjölk, äpplen och morötter var huvudingredienserna (förutom mjöl naturligtvis). Ville aldrig sluta äta det. Jona bakade lchf-bröd, vilket var råäckligt och hade gummi-konsistens = gick inte hem hos fröken swärd. Onyttigt ska det vara, det har jag alltid sagt! 

THROWBACK

Idag är det snöstorm i Göteborg, och det skottas och sandas i vild förtvivlan. Jag vägrar gå utanför lägenhetsdörren (förutom när jag stack iväg för att köpa toalettpapper vilket är FREAKIN' LIVSVIKTIGT). Istället söker jag jobb och drömmer mig tillbaka till vår semestervecka i Side; 
 
Första dagen gjorde vi Hamam, lyxade med helkroppsmassage och posade med denna sköning
Första kvällen drack vi strawberry daquri, jägerbombs och drog igång allsång på resturangen
Jag skulle vilja båthänga under klarblå himmel och stekande sol varje dag
Vi spelade skipbo, drack vodkadrinkar och skrattade åt denne tokige fan varje kväll
Dessa fantastiska människor och dessa fantastiska skakbilder ♥ kärlek på flera nivåer.
 
Jag längtar efter havet, paraplydrinkar, poolhäng, pluserande uteliv, fantastisk mat, vackra byggnader, små marknader, att bränna fötterna i sanden, dricka öl i värmen, vanliga frukter som alltid smakar bättre utomlands, solbränna och så vidare. Förhoppningsvis blir det en utlandsresa även i år! Drömmen hade varit att åka med Frida och Nils igen, bästa resekompisarna! 

2015-01-23

Bild från förra helgen 
 
Ännu en vecka lider mot sitt slut och jag fascineras återigen över hur fort tiden går. Vi är inne på vecka nummer två i lägenheten och sakta men säkert faller saker på plats. Vår säng har äntligen kommit OCH DEN ÄR AMAZING. Luftmadrasserna vill jag tömma på luft och stoppa längst in i förrådet. Fy fanken.
 
I veckan har jag varit sjuk - igen. Andra gången på 2015, suckelse. Trots det har jag hunnit med en del; kiropraktorbesök, IKEA-besök och arbetsintervju. Under de senaste dagarna har det kommit en del snö som till min stora sorg lagt sig på marken. I övrigt rullar livet på. Jag längtar efter att jobba och söker jobb i vild förtvivlan. Huruvida jag får ett eller inte oroar mig inte. Det kommer. Drömmen hade varit att återigen få jobba inom hemtjänsten, så krigar för det.
 
Nu ska jag äta mina äggmackor, dricka mitt te och titta lite på youtube-videos innan hjärtat kommer hem och vi förhoppningsvis *peppar peppar* ska iväg på Göteborgs naturhistoriska museum!