Några bilder från min Norrlandsvistelse

Jag mellanlandade som bekant i Umeå innan jag fortsatte till Storuman. Katarina hade oturen att bli rejält förkyld och kunde därför inte följa med på några äventyr under helgen. Jag gjorde henne sällskap i soffan på fredagen, då jag var råtrött efter att ha stigit upp klockan fyra. Vi lättade våra hjärtan, diskuterade livet ur de flesta vinklar och vek in årorna tidigt. En mysig start på helgen med min finaste katt! Hur jag spenderade lördagen vet ni redan.
 
En av mina favoritlåtar just nu! Går ständigt på repeat. Denna lyssnade jag nästan hela vägen till Storuman. 
 
Måndagen och tisdagen spenderade jag hos farmor och farfar! De dukade fram tio sorters kakor, hällde upp både kaffe och te and didn't take no for an answer när jag försökte slingra mig. Jag fick hjälp att sy överdrag till våra soffkuddar och fick även med mig en del porslin som min gammelmormor haft! Två välbehövliga och mysiga dagar fick vi tillsammans! 
 
Hemma på Gångarstigen har vi ätit gott, fikat glass med varm kolasås, snackat skit och gjort lägesuppdateringar. Jag höll allvarligt på att skratta ihjäl mig när kattstackarn ovan ramlade från soffkanten och ner i papperskassen. Så klantig. Minns när han var kattunge och hoppade rätt ner i toalettstolen. Pappa skjutsade mig till bussen på onsdagmorgon och det var tungt att säga hejdå, särskilt med tanke på att jag inte vet när vi kommer att träffas nästa gång! 
 
Lämnade Storuman med kärlek och värme i hjärtat, samt ny energi! Ett trevligt men kort besök. 

Umeåhelg


Bilder lånade av Lina 

Min helg spenderades i Umeå hos min favoritkatt och har bestått av både fest och mys, en del missöden, viktiga samtal samt lite pranks på Erika (bland annat kastade vi ägg på den stackars, duschande kvinnan xD) Det var riktigt kul att få träffa och rå om mina Storumantjejer, särskilt med tanke på att det var över ett halvår sedan jag träffade några! Planen är att de ska komma och hälsa på mig i Göteborg i april, vilket jag verkligen ser framemot. 

Sushi-måndag

 
Om än mitt tidigare inlägg fokuserade på allt ledsamt, så har det faktiskt hänt en del roliga saker också. Såklart! Livet är sådär, upp och ner och allt på samma gång. Jag har bland annat varit på några fler arbetsintervjuer samt också fått jobb! Längtar verkligen efter att börja då det är ett jobb jag kommer trivas med till 110 %. Enhetschefen ringde mig idag för att planera in en "bredvidgång". Vad för något? tänkte jag. I norr säger vi minsann inskolning.
 
Idag har något väldigt ovanligt hänt; jag och hjärtat har varit lediga samtidigt. Det händer inte alls ofta nuförtiden. Han jobbar mycket och ofta sent, vilket gör att vi endast kramas på nätterna. Jag har konstaterat att vi träffades mer när vi rockade långdistansförhållandet än vad vi gör som sambos. Knepigt det där. Vi åt en i alla fall en mysig frukost tillsammans, gick på stan på jakt efter nya jeans åt oss båda innan vi svettades en stund på gymmet. Ikväll har vi, precis som rubriken hintar om, gjort och ätit sushi! Två premiärer i ett svep. Det var ingen megahit och ingenting vi planerat att göra igen, men det var kul att göra i alla fall!