Kort update

Nu var det ett bra tag sedan vi sågs. Livet kom emellan som vanligt, mer än någonsin. Jag har svårt att hantera situationer som jag inte stött på innan, men gör mitt bästa och hittills har det gått OK om än det är jobbigt som fan. Så småningom kommer jag skriva om det som hänt. Jag behöver det för att kunna läka, som ni vet, men just nu orkar´jag inte .. 
 
Efter att ha sovit borta i princip varje natt de senaste två veckorna var det skönt att komma hem till Bockholmsvägen igår. Att få krama om min älskling var också helt fantastiskt. ♥ Igår kväll städade vi hela lägenheten, tvättade, lagade två maträtter för att kunna frysa in matlådor samt slängde massa skräp. Duktiga vi är! När vi var klara kröp vi ner i soffan framför två avsnitt av One Tree Hill innan jag somnade i hans varma famn.
 
Idag har jag i alla fall en ledig dag efter sex dagars jobb. Sov ut ordentligt och väntar i skrivande stund på att mina ägg ska svalna så att jag kan äta frukost. Ska gå en sväng på stan, åka och svettas på fitness 24/7 samt möta upp tjejerna för att handla till nyårsafton. Rätt vad det är så har även denna dag tagit slut och jobbet kallar igen. Imorgon har jag världens mördarpass - 7-14 och 16-21 - vilket känns tungt, men det går an ändå. 
 

2015-12-16

En sak som gör mig förbannad är otrevliga busschaufförer. Igår åkte jag med årets värsta busschaufför. Människor som är så otrevliga och överjävliga ska INTE HA ETT SERVICEYRKE. Usch. Han förstörde hela min kväll mer eller mindre. Mötte efter många om och men upp tjejerna på Espresso House för skitsnack och nyårsplanering. Återstår att se hur denna nyårsafton slutar haha .. 
 
Nu äter jag chiapudding, kokar ris och ska snart gå och göra mig i ordning för dagen. Ska till kiropraktorn klockan 10, ÄNTLIGEN. Det har varit så plågsamt de senaste två veckorna med rygghelvetet men nu ska jag få det ordnat TACK OCH LOV. Efter det ska jag på ett möte, åka till gymmet och sist men inte minst jobba kväll. En fullspäckad dag som egentligen skulle vara mindre fullspäckad och mer ledig från början, men what to do ..

Tredje advent

Vi har haft en så mysig helg tillsammans, jag och hjärtat. Om än vi bor ihop hinner vi inte spendera så mycket tid tillsammans. Jag sover mycket borta och förutom det jobbar vi väldigt olika tider. Därför är det så värdefullt att få spendera lediga helger ihop. Igår sov vi ut, gick en sväng på stan för att leta julklappar och spenderade kvällen framför tvn. Det är oftast full rulle för oss, så därför var det väldigt skönt! Idag har vi lagt hela dagen på att bygga pepparkakshus. Detta är någonting vi gjort i tre års tid - alltså lika lång tid som vi varit tillsammans - och jag tror helt ärligt att husen vi byggeri hop blir fulare för varje år haha .. men det är mysigt ändå!