Skogspromenad

Jag började dagen med en promenad innan Jona ens övervägt att kräla ur sängen. Vi har en jättefin promenadslinga ungefär en kilometer från vår lägenhet som jag brukar gå ibland. Det gjorde jag dock inte idag. Idag följde jag en stig rakt in i skogen och vandrade runt bland träd, mossa och spindelnät. Konstigt, med tanke på att jag inte alls tycker om skogen hehe .. det blev i alla fall en väldigt harmonisk och härlig promenad, en perfekt start på dagen helt enkelt!

Det är så vackert med allt det gröna tycker jag! Måste vara den bästa färgen. 
 
Jag gillar som sagt inte skogen egentligen, men tycker att den är så vacker här. Lite trollskog över det hela. 
 

Höstigt

Bild från 2012
 
Efter en dålig sommar är jag glad över att hösten börjat smyga sig på. Det är kallare på morgnarna och luften är fräschare. Jag brukar försöka ignorera det faktum att hösten är en början till den smällkalla och evighetslånga vinter och fokusera på allt det fina och mysiga istället. Hösten är trots allt en av mina favoritårstider!
 
Förra hösten flyttade vi till Göteborg och ett år senare är vi fortfarande här! Det hade jag aldrig kunnat ana. Vad som händer denna höst är det ingen som vet. En del av mig har lite hemlängtan och skulle gärna flytta hem till Norrland, medan den andra delen av mig är taggad på nya äventyr på andra destinationer. Decisions, decisions ..
 

Pluggis

De senaste dagarna (förutom när jag jobbat) och kvällarna har spenderats såhär: på golvet med nkB-boken, pluggandes till ett gigantiskt prov om människokroppen med allt vad den innebär: celler, nervsystem, matspjälkning, blod och så vidare .. igår skrev jag provet och det känns skönt. Ett prov och en inlämningsuppgift kvar innan jag är färdig med kursen och kan gå vidare i livet. Halleluja!