Om du vill ha en idiot lägg din hand i min

 
Förra valborg jobbade jag kväll och åkte sedan hem för att invänta mitt sällskap som kom rullande från stan. En till början väldigt ouppstyrd valborgsmässoafton blev till den en av de roligaste och längsta fester jag någonsin varit på. Och i Ljusvattnet dessutom! Vi shottade till halv sex på morgonen, nattbadade i minusgrader och hade det så himla trevligt. Spontanitet när det är som bäst helt enkelt! 
 
Denna valborgsmässoafton är långt ifrån lika fartfylld. Tråkigt, men sådant händer. Jag fick precis ett samtal från mina fyllesvin till vänner och mitt hjärta började värka av saknad till dessa människor. Om jag fick bestämma hade jag umgåtts med dem varje dag, hela dagarna just för att de ger mig så mycket glädje och bra energi. Jaja. Nu ska jag sluta vara cheesy. 
 
Imorgon kväll får jag finbesök av två tjejer som också ligger mig väldigt varmt om hjärtat - Erika och katten! Jag har längtat så mycket efter dem! Det ska bli så kul att visa dem mitt Göteborg och vårt hem här! Ihelgen blir det en bra helg!

The rules have changed since I learned to play

En gammal bild som beskriver hur jag känner mig pretty much all day every day nuförtin 
 
Måndag igen, en dag som bara skriker nya tag. Idag har jag haft en superbra dag på jobbet! Åt kanske världens godaste lunch tillsammans med fina kollegor och har skrattat mer eller mindre konstant. Trevlig verklighetsflykt, när jag i själva verket känner mig som på bilden ovan. Det känns som att jag spolat tillbaka tiden till tredje året på gymnasiet. Trött, orkeslös och motivationsfattig.
 
Jag har precis betat av månadens räkningar och det är alltid skönt när det är gjort. Resten av kvällen pluggar/diskar/städar jag. Inte särskilt spännande uppdatering från min sida, men det kommer. Kanske. Förmodligen inte, men jaja.

Bokad resa + tillbakablick

 
Igår bokade vi äntligen vår utlandsresa! Zakynthos är resemålet och vi åker om ungefär en månad. Så roligt! 
 
Alanya 2012. Året innan var jag på samma ställe tillsammans med familjen på mammas sida, där fokuset låg på andra saker än vad det gjorde denna resan hehe .. en spårad resa med en spårad vän! 
 
I maj 2013 åkte vi efter många om och men på studentresa till Ayia Napa! Nu i efterhand kan jag bli ledsen över att jag mådde så fruktansvärt dåligt under denna period och inte kunde njuta av resan så mycket som jag önskat, men det var så härligt och mysigt att åka bort tillsammans med hela gänget efter ett tufft skolår! 
 
Samma år åkte vi till Italien under två veckor tillsammans med familjen på mammas sida. Italien är fantastiskt vackert och jag skulle väldigt gärna åka tillbaka!
 
Förra året var vi som bekant i Side med Frida och Nils! Side var vackert men dessvärre lite tråkigt för oss ungdomar. Förhoppningsvis blir det lite mer party under denna resa!