Storuman/åskilje/lycksele

Nu har denna tjej landat hemma i ljusvattnet efter en sväng i storuman/åskilje/lycksele! Har kramats med farsgubben, ätit palt hos farmor och farfar, druckit oräkneliga koppar te, börjat se en ny serie, fryst rumpan av mig på grund av för tunn jacka och oplanerade minusgrader, knuffats med människor på hotellet, ätit världens godaste b&j, gått på marknaden och massor (läs: inte så mycket) därtill! Har haft en fantastisk vistelse och verkligen fått rå om de jag inte bor tillsammans med. 
 
Jag har inte velat spoila något då allt varit så osäkert kring lägenhet och så vidare, men nu är kontrakt påskrivet och om sex dagar påbörjas ett nytt kapitel i mitt liv. Ett tåg, 16 timmar och vips hamnar man nästan hundra mil från allt man är van vid. Alltså herregud, vad har jag gett mig in på!? Skämt å sido. Jag har väntat och längtat, och självklart gruvat mig men det kommer på köpet. Så i veckan är det flyttpackning och städning och avsked och grejer. Sex dagar till, sen är jag både sambo och 'göteborgare'. Hjälp. 

Snopparty

 
Igår hade Julia dildofest i Bergsbyn. En väldigt roligt och annorlunda, och egentligen typiskt tjejig förfest. Jag var nykter och chaffis, drack juice och redbull hela kvällen vilket är ovanligt för att vara mig. Dansade och blev sparkad på smalbenet på krogen och körde sen hem i dimman. Nu ska jag packa och sen bege mig in till stan för date innan kosan styrs mot Storuman!

Oh september

 
Oh well. Har befunnit mig en vecka på svensk mark och jag är inte deppig än. Chock. Det kan bero på hur vackert det är utomhus för tillfället, och att mörkret inte slukat oss helt och hållet. Det är färger överallt och jag ler varje gång jag går utanför huset. 
 
Idag har jag jobbat lite samt sökt kurser/utbildningar på universitetet, mest bara för att se om jag har chans att ta mig in eller om det krävs diverse åtgärder (som att till exempel skriva högskoleprovet och inte skolka från det som jag gjorde sist). Nu är jag bored as fuck. Bäst att gå och lägga sig, med tanke på att jag också är tired as fuck.