Knepig jul i år

 
Det är alltså bara en månad kvar till jul? Så sjukt. Tiden bara springer iväg. Man hinner bara kliva upp, så har man vaknat upp till en ny dag igen. Och vips är det månadsskifte! För första gången på 20 år kommer jag fira jul utan min familj. Kommer varken befinna mig i Ljusvattnet eller Storuman, utan i Göteborg med min pojkvän. Knepig situation det där tycker jag. Särskilt med tanke på hur mycket jag hatar förändring. Såklart kommer det att bli mysigt och trevligt ändå, men en enorm omställning för oss båda misstänker jag.
 
I helgen ska jag på julmarknad! Åh, vad jag längtat! Har skyhöga förhoppningar, vilket kanske är dåligt. I vilket fall som helst så ska det bli supermysigt att strosa runt och eventuellt få lite julstämning. Om jag lyckas få med mig Jona eller inte är dock en annan femma. Det är fitnessfestivalen i Göteborg i helgen och Gud förbjude att man missar den. Skämt å sido, jag ska inte vara den som är den. 
 
 
 

En söndag i november

 
Okej. Det märks att fröken Swärd haft en tuff vecka. Jag vaknade klockan elva idag av att Jona kom in i sovrummet, och ni som känner mig vet att jag NEVER EVER sover så länge. Det var skönt att sussa utan att bli väckt av alarmsignalen i alla fall. Ännu skönare var det att inte ha tusenmiljoner saker planerade, och endast 24 timmar att göra dem på. 
 
Igår arbetade jag mitt sista pass på ett av mina extrajobb. Let's all take a moment för att känna lättnaden. På många sätt har det varit ett roligt jobb, framför allt eftersom jag fått se mycket av både Göteborg och kringliggande städer, byar och samhällen. Det har också varit betydligt svårare än jag trott och har tagit mycket energi, samt mycket tid som jag kunnat lägga på till exempel plugg. Nu är det äntligen över och jag är en erfarenhet rikare!
 
Igår blev jag överraskad med ett biobesök av min kära. Vi gick och såg tredje Hungerspelen och den var sinnessjukt bra. Jennifer Lawrence är en stjärna, budskapet är fantastiskt och den är otroligt bra gjord. Fem av fem baggar, som Anders Bagge skulle sagt! Känns väldigt tungt att det är ett år kvar innan historien avslutas. Längtar så att jag nästan spricker! 
 
 

En regnig start på veckanMåndag och tillbaka till vardagen där skola och jobb avlöser varandra. Jag har haft en lugn helg som bestått av mycket plugg, lite träning, godisätande och serietittande. Jag har också insett vilken tur det är att jag bor tillsammans med en människa som förstår hur viktigt det är att äta mat. I fredags åt jag godis + en grillkorv till middag, i lördags blev det en halv påse ärtor och ett par köttbullar och idag åt jag yoghurt och kiwi. Jag hatar att laga mat, tycker att det är boring as fuck så gör det aldrig. Att äta ensam är också boring as fuck. Oh well, imorgon står återigen min sambo för matlagandet = ordningen återställd. 

Fastnade i telefonen med bästa pappa när jag kom hem från jobbet. Saknar den gamle skojaren. Nu ska jag invänta min sambo som äntligen kommer hem! Hur sjukt är det för övrigt inte att jag har en sambo? Linnea Swärd - tjejen som hatade kärlek. Som trivdes bäst själv. Som aldrig någonsin skulle kunna tänka sig att bo tillsammans med en pojke. Sjukt vilka vändningar livet kan ta ibland, för här sitter jag helt plötsligt med sambo. I Göteborg. Och snart får vi nycklarna till en nyrenoverad tvåa där vi får ställa in våra egna möbler (dem vi inte har ännu) och pyssla och dona bäst vi vill. Åh vad jag längtar.