2014-05-28

Idag är det den tjugoåttonde maj. Tiden går så fruktansvärt fort hela tiden och jag tycker att det är sinnes att vi snart kastas in i juni månad. Den här dagen förra året hängde jag på Nissi Beach i Ayia napa. Vi badade i havet, lät solen fritera våra kroppar och njöt av lugnet efter stormen, som i detta fall var ett kaotiskt skolår. Idag ska jag göra några ärenden på stan (dvs shoppa upp lönen och sen gnälla över att jag inte har några pengar resten av månaden) och sedan hämta jonte på bussen. Om än jag inte hänger på några stränder idag eller dricker några drinkar ikväll, finns det hopp för ännu en fantastiskt dag i ett för tillfället kallt sverige!
 
 
 

Skön...t

 
Jag har haft ungefär världens bästa dag idag! Timmar har spenderats ute i solen, med honungsmelon och glass redo att förtäras. Det har varit +28 grader ute och solen har färgat min vinterbleka kropp röd. Förhoppnings omvandlas detta till en något brunare nyans här framöver, men jag slipper åtminstone vara vit som ett lik vilket är en vinst i sig! Bevittnade även ett råttslagsmål i morse (eventuellt råttsex, dunno the difference). SÅÅÅ spännande. 
 
Kvällen har spenderats med Lina! Vi har druckit vin, dansat our asses off och diskuterat livet ur alla vinklar. Denna tjej sprider glädje som ingen annan och jag är så tacksam över att ha henne i mitt liv. Fantastiska människa. 
 
Nu ska jag skalla kudden och ladda inför ett tio timmars pass imorgon. Som tur är börjar jag inte förrän halv tolv, så lite sovmorgon får jag allt lov att ta! Godnattens 

I love this life

 
Igår var det utgång för hela slanten! Och en riktig lyckad sådan! Tycker att mer eller mindre alla utgångar varit jäkligt lyckade på senaste tiden. Om det beror på att jag är så fantastiskt taggad på livet och älskar ungefär allt jag gör vet jag inte, men det känns ju kanske som att det är en bidragande faktor till det hela. Fucking amazing är det i alla fall!
 
 
Jag var som bekant i Storuman en sväng tidigare i veckan. Det blev tyvärr bara ett kort besök då jobbet kom emellan, men hann åtminstone med ett besök hos pappa för middag och mys med valpen, samt världens roligaste prank (tyckte jag) på lägenhetens andra couple. Smaskade på färska jordgubbar under bussresan inåt landet vilket var det bästa någonsin. Det känns att sommaren är på väg! Jordgubbar, sol och värme .. åh vad jag längtar till sommaren besöker oss FOOO REEEAL. (lol)