Långt, bildlöst inlägg men vad gör man inte ..

Förra veckan var en riktig helvetesvecka, på riktigt. Mycket tårar, mycket ångest och många sömnlösa nätter. Till slut bestämde jag mig för att enough is enough. Nu har jag äntligen kommit tillbaka till livets glada sida, tack och lov! Jag fattade också många viktiga beslut under veckan som var. Ett av dessa var beslutet att skjuta upp Norge-flytten till hösten. Jobbsökandet har gått dåligt och stressen har varit enorm. Dessutom blev jag erbjuden förlängt schema på hemtjänsten, samt vik. under sommaren. Det känns som en enorm sten lyfts från mina axlar, framför allt på grund av att jag nu slipper känna mig stressad över hur livet ska lösa sig framöver. 
 
Trots en väldigt dålig vecka så fanns det självklart ett par ljusa stunder som gjorde livet lite mindre tungt: 1) jag och lina gräddade våfflor i sann våffeldags-andra och uppdaterade varandra om hur livet varit de senaste fem månaderna, då hon befunnit sig i nya zeeland. SÅ. AVUNDSJUK. 2) Det har varit konstant sol och konstant värme. Asfalten har kommit fram och det är helt fantastiskt att köra bil nuförtiden! 3) Jag, frida och julia gick ut i fredags pga event på Mollys. Fick goodiebags, insåg att det sög och stummade en trappa upp till allstar istället. Dansade till fötterna blödde i mina nya skor, fyllekäkade och fick skjuts hem. 4) Gick på stan/solbacken med mamma i lördags. Storshoppade blommor, badrumsmattor, kattleksaker och gud-vet-vad annat vi fick med oss hem. 
 
Denna måndag har jag jobbat ett kortpass på världens bästa jobb, och simmat i burträsk. Det var riktigt härligt, om än det var sjukt jobbigt! Jag har inte rört mig mer än nödvändigt på jag vet inte hur länge, så min kondis slickar botten. Nu när snön smält bort funderar jag på att se om mina knän pallar med några löprundor. Återstår att se hur det blir med den saken. 
 
Sådärja! En liten uppdatering har gjorts, precis som jag blivit tillsagd så nu kan jag lämna detta elände ännu en vecka (eller åtminstone till jag har någonting roligt att skriva om). Nu ska jag titta på serier och äta kvällsfika, innan jag viker in årorna för idag!

Lite bilder från i veckan

1. Fick hem mina nya pjuks!! Riktigt. Nöjd.
2. Klädde mig för en gångsskull i andra kläder än kommunens.
3. Åt middag med julle x2 på Tatung.
4. Snöstorm + oplogat på väg hem (var värre än det ser ut). 
5 och 6. 20 års fest för emelie i lördags.

Tisdag - check

Idag har jag ätit mannagrynsgröt till både frukost och lunch, gummipannkakor till middag (fick slänga hälften pågrund av för mycket tuggmotstånd), sökt jobb i grannlandet, bytt ut mina julgardiner mot några som saknar tomtar, tvättat två maskiner tvätt varav en inte tvättades, förstört en skål och blodat ner både soffa + golv med mina sönderskurna fingrar, myst med pytteplutt och haft världens lugnaste kväll på jobbet. 
 
Är inne i en enorm svacka just nu. Sover inte på nätterna, men vill inget hellre än att sova bort dagarna istället för att jobba/göra någonting annat vettigt av mitt liv. Mycket av detta beror på att jag är en sånt enormt kontrollfreak, som inte kan acceptera att det inte går att kontrollera allt. Går hela tiden runt och känner mig stressad över framtiden och önskar att lösningarna kom upplagda på silverfat, men livet fungerar ju tydligen inte så. Förutom all inre stress och panik över vad som komma skall och hur det ska lösa sig, finns det annat som suger all energi ur mig och det är skitjobbigt. 
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa några kapitel i hopp om att lugna mig själv så pass mycket att jag kan sova lite grann åtminstone. Imorgon jobbar jag 12-21 i Bodbysund, vilket känns både kul och spännande! Kul för att det är roligt med variation, och spännande för att det var flera veckor sen jag jobbade där sist. Men det ska gå bra!