Mycket fantastiskt i samma inlägg

 
Jag har haft en fantastisk helg, med fantastiskt folk och jag har själv känt mig allmänt fantastisk! Beerpong, gråt i karusellerna, bodyshots, festivalkäk och munkar, skitsnack, gemensamma toalettbesök, rövskakande, älskade jävla maggio, glädjetårar, pina colada på byxorna, vad-fan-gjorde-jag-så-för, och SÅ MYCKET KÄRLEK. Att jag aldrig hängt på stadsfesten förut. Hädanefter blir det aldrig mer storumandagarna, sorry dansgalan. Nu är jag fantastiskt trött, så kvällsfika och sen sängen står på agendan. TACK FÖR HELGEN ALLA INBLANDADE, puss på er 

Jag var såklart sämst på minigolf -.-

 
 
 
Livet har inte varit som jag velat den senaste tiden. Jag har varit olycklig, trött och omotiverad. Allt som innefattat något annat än sänghäng eller sömn har känts som världens värsta grej. Att gå till jobbet har varit värst, vilket är så sjukt med tanke på att det är något jag verkligen älskar att göra i vanliga fall. 
 
Endast Gudarna vet vad denna svacka berott på, och med tanke på att jag inte tror ett skit på sånna ting är jag left hanging. För jag har ingen aning om varför jag mått såhär. Allt jag vet är att det varit fruktansvärt jobbigt. Ibland känner jag mig som världens mest ensamma människa, då det alltför ofta känns som att jag inte har någon att luta mig på i sånna här situationer. Jag är alltid så glad, så positiv, och det är det jag förväntas vara av människor omkring mig. Jämt. Varenda dag, oavsett situation eller omständighet. Ibland önskar jag bara att någon annan kunde sköta den delen, så att jag för en gångs skull fick vara liten och svag. 
 
Idag lyckades jag dock pallra mig till stan för lite häng med mina bästa tjejer! Det var nog det bästa beslut jag tagit på länge, för efter en premiärfika på Espresso House, middag vid älven, minigolf, tonvis med prat och ännu mer skratt känns livet betydligt bättre! Det är en himla tur att jag har så fina kompisar ♥
 
 

2014-06-15

Nu var det många dagar sen det visades någon aktivitet på detta stället! Mycket och ingenting alls har hänt sen sist men om jag ska vara ärlig minns jag inte hälften av det. Livet äger konstant och jag är så lycklig. 

I veckan har jag varit i Storuman. Älskling tog studenten i torsdags så det fikades och firades och skålades. Efteråt eller någonstans under tiden lyckades jag bli sjuk i feber och annat elände, vilket såklart resulterande i att jag blev kvar. Har levt på alvedon och tack vare den fantastiska uppfinningen orkat med släktträff + två födelsedagskalas. Vila fanns inte på världskartan och kommer nog aldrig göra. 

Annars har jag börjat konsumera onödigt mycket redbull, fikat till mig ett par kilon, bränt mig i ansiktet, skrattat så jag gråtit åt min egen fulhet, umgåtts med saknade kompisar, pussats och försökt cykla enhjuling. Nu är jag påväg tillbaka hem till Skellefteå och all vardagsmat igen, och det känns helt okej när allt kommer omkring! Det ska bli trevligt att komma tillbaka till lite struktur och rutin, kontrollfreak som jag är!