Längtan

Bilder från Alanya 2011
 
Innan helgen bokades det en resa! Jag, hjärtat, Frida och Nils åker till Side den 5 september och stannar en vecka. Jag längtar så att jag nästan spricker. Tänk så skönt att bara få umgås med människor man tycker om, sola, bada och dricka goda drinkar! Har krigat på ordentligt på jobbet under det här året, så jag förtjänar semester! Nu får tiden gärna ticka på .. !! 

VA ERE OM

Jag har haft en riktigt förjävlig vecka. Resten av familjen är i Storuman/fjällen så jag har varit hus-, pool-, och hundvakt. Självklart ska allt strula när man är ensam också. Varken Internet eller TV:n har fungerat, inte heller pumpen till poolen. Jag har duschat i kallvatten på grund av ingen ved. Igår smet hundjäkeln, idag bet hon en igelkott. Till råga på allt är Pytte borta och jag dör av oro. Skrapar ihop alldeles för få sömntimmar om nätterna, och sover halva lunchrasterna. 
 
Helgen som var spenderade jag inåt landet. Världens mysigaste helg! Bodde i Sördal, överraskade mormor och morfar, hängde hos farsgubben, träffade två saknade vänner, pussades med hjärtat, badade och blev bromsbiten. Kändes riktigt tråkigt att åka därifrån, särskilt med vetskapen om att det kan ta ett tag innan jag dyker upp igen. 
 
Imorgon jobbar jag ett kortare pass innan jag tar helg och beger mig till Lycksele och motorveckan! Hoppas på en fantastiskt rolig helg, då det är precis vad jag behöver efter denna helvetesvecka. 

Trästocks

 
Ihelgen var det trästocks och 20-års fest för bästa Frida! Inte helt otippat hade jag en fantastiskt rolig helg som bjudit på både det ena och det andra. Har sprungit runt i klänning, sjungit disneylåtar med dalmasar, shottat för mycket, skrattat mig själv till döds, myst vid älven, haft djupa samtal med okända personer på okända toaletter och sovit alldeles för lite. Jag har blödande skavsår och smärtande fötter/ben men oj så värt! Tack för ihelgen kompisar!