Say something, I'm giving up on you

 
 
Idag börjar jag inte förrän klockan fyra, vilket är helt underbart med tanke på hur trött jag varit de senaste dagarna. Det tar på att kliva upp före sex flera dagar i rad, det går inte att förneka. Imorse tog jag sovmorgon till nio, klev upp och åt en god frukost. Satte mig sedan ner för att söka jobb, och två timmar senare har jag sökt ett. Älskar inte att det tar sån tid att skriva ett kick-ass personligt brev. 
 
I år är året då alla 94or fyller 20 barre. I min umgängeskrets är det Erika som är först ut. Häromdagen hade vi därför en skypedate tillsammans med Lotta där vi planerade vad vi skulle göra under den helgen! Det blir en liten roadtrip, och jag längtar verkligen! Ser framemot att åka iväg tillsammans med två av mina bästa kompisar och bara ha det jävligt bra. 
 
Nu ska jag hitta något att sysselsätta mig med tills det börjar vara dags att dra sig mot jobbet. Står mellan promenad och soffhäng! Svårt beslut. 

Italien från en rosa kompaktkamera

 
I höstas spenderade jag som bekant två veckor i Italien. Under resan knäppte jag närmare 650 kort, men har av någon anledning aldrig funnit ork att lägga upp dem. Hittade sedan dessa bilder på Emmys rosa kompaktkamera och tyckte att det kanske var på tiden att lägga upp några bilder från vår semester! Vi hade regn stor del av vår vistelse i stövellandet, men på dessa bilder var det riktigt härligt! Ja, jag vill åka tillbaka genast.

2014-01-26

 
Det finns två saker det alltid går att vara säker på. Det första är att varje människa någon gång kommer att dö, och det andra är att pytte alltid kommer in för att äta på antingen på kvällen eller morgonen. Alternativ två händer alltid. Varje dag. Förutom igår/idag. Självklart blir jag orolig. Hoppas på att han bara hänger med kattdamer eller protesterar mot att han var tvungen att stanna inne en vecka pga köldskadade öron, och kommer hem snart. Ser hellre att han producerar kissebebisar än att han ligger mosad på vägbanan efter att ha blivit överkörd av galen bilist. 
 
Idag har jag jobbat. Var trött/förvirrad på morgonen och åkte till en tant en timme för tidigt. Vi skrattade åt min förvirring och gick vidare med våra liv. Jag vet att jag sagt det förr, men trivs så oerhört bra med mitt jobb och tillsammans med mina gamlingar! 
 
Hela min kropp är på sniskan och allt som har möjligheten att ge ifrån sig ett knak, gör det så fort jag rör mig. Mer spännande så! Har iallafall planerat att åka in till burträsk imorgon kväll och simma för att få lite aktiviering i min otränade/dåliga/förtidsgamla kropp. Återstår att se om det blir av, fryser alltid så jäkla mycket i vattnet och kylan kan få mig avskräckt från det mesta. Inte för att jag någonsin är särskilt pepp på att utföra diverse fysiska aktiviteter, så ska genast sluta skylla på kylan och acceptera det faktum att jag är lat.