2014-02-23

 
 
Idag har det varit en bra dag! Solen har hållit oss sällskap, likaså värmen. Jag och mina tanter/farbröder har fler än en gång konstaterat att solen gör människan lycklig, vilken förmodligen är en bidragande faktor till att jag känt mig så lätt idag. Förutom det så har vi även kramats massor på jobbet. Vi återfann en tants glasögon, vilket självklart var anledning nog att styra kramkalas där och då i hennes hall!
 
Egentligen är det inte bara den 23 februari som varit en bra dag. På senaste tiden har de allra flesta dagar varit kanon! Jag känner mig så tillfreds med livet i dagsläget. När jag tänker tillbaka hur jag kände för ett år sedan blir jag nästan rädd. Så dåligt som jag mådde då vill jag aldrig må igen. Idag mår jag bättre än på länge och jag ÄR! SÅ! GLAD! ÖVER! DET!
 
Igår hade jag min första och enda lediga dag för den här veckan. Det var riktigt skönt, och samtidigt så välbehövligt med tanke på hur jag slitit för Skellefteå Kommun denna veckan. Besökte frissan på förmiddagen och klippte av mig håret. Trodde att jag skulle gråta floder, men jag blev faktiskt riktigt nöjd! Hängde sedan i sängen hela dagen och läste böcker och tittade på serier. Hann även tvätta lite, samt baka nutellamuffins som kanske är det godaste jag ätit i hela mitt liv. 
 
Nu: dusch - kvällsfika - godnatt.

Ny vecka

Helgens planer blev dessvärre inte av för min del, och jag har aldrig någonsin varit så arg på min kropp för att den gått emot mig. Istället för allt det roliga jag planerat, spenderade jag helgen i sängen och i famnen på mitt hjärta. Nätterna har gått i smärtans tecken så har fått sova på dagarna istället. Nu är jag påväg tillbaka till Skellefteå och verkligheten igen, en tung vecka med en massa jobb väntar! 

Det börjar vara slitet

 
Efter att i stort sett bara jobbat delade turer hela veckan, kan ord inte beskriva hur skönt det ska bli med helg. Att det dessutom händer mycket roligt denna helg gör absolut inte saken värre! Nu ska jag och min värkande mage försöka kriga i oss middag innan vi börjar om kl 16. Hörs efter helgen bloggisen!