Sommaren 2014

Vilken fantastisk sommar jag har haft! Jag har haft så roligt och mått så bra. Kan inte minnas när jag senast var så genuint genomlycklig som jag varit denna sommaren. I början var jag ledsen över att jag fick så lite jobb. Nu i efterhand är jag bara glad. Det gav mig tid att hinna umgås med mina fantastiska vänner mer än vad jag kunnat göra annars. Det enda negativa var att jag och hjärtat jobbat så olika och därför inte haft möjlighet att träffas så mycket. Men med tanke på att vi inom en snar framtid blir sambos så gör det inte så mycket känner jag. Vi kommer att hinna umgås så mycket att vi blir trötta på varandra. 
 
Denna sommar kommer jag att leva på i vinter, när allt är för kallt och för mörkt och för eländigt. 

I figured there's nothing to lose

Jag har fått så svårt att somna på kvällarna. Det är mycket som snurrar i mitt huvud. Många tankar och en del oro. Inom en snar framtid kommer det ske en del förändringar. Jag kommer att börja ett nytt liv, på en annan plats och utan allt jag är van vid. 

Hur mycket jag än försöker intala mig själv motsatsen, så går faktum inte att undgå - jag är inte en person som uppskattar förändringar. De skrämmer skiten ur mig och skapar en fruktansvärd ångest. Det känns hemskt att ge upp tryggheten och kasta mig ut i det okända, en plats där jag har noll kontroll över situationen. 

Det finns en del av mig som vill lägga hela grejen på is och stanna i allt det trygga, på grund av rädslan för allt okänt. Sedan minns jag alla anledningar till varför jag måste åka. Alla orsaker som ledde till att jag tog detta beslutet. Några kanske skulle påstå att jag flyr från mina problem. Och det gör jag. Jag flyr, i hopp om att hitta lyckan i det främmande. Någonstans inser jag att hur jobbig denna förändring än känns, så är den minst lika nödvändig. För att stanna kvar i allt detta skrämmer mig mer än att inte göra det. 

Boda Borg

Igår var vi på Boda Borg, jag och mina kompisar på bilden! Vi klarade tio av sexton banor, vilket var ett klart godkänt betyg. Käkade microuppvärmd, flottig panpizza till lunch och pratade bort cirka halva tiden av besöket. Sen insåg vi att man inte betalar 170 kronor för att snacka skit. Så vi återgick till lekandet. En bra dag med bästa sällskapet! Så lyckligt lottad man är som har så fina vänner.