Ses om två veckor


På tisdag åker jag till Italien för två veckor och inatt sover jag ensam för första gången på nästan två veckor. Har lite blandade känslor gällande livet i nuläget. Men är väl lycklig mest och det är ju bra.
 

I came in like a wrecking ball

Trots förkylning och feber blev det som förutspått en helt fantastisk helg i huvudstaden! Offrade mitt liv för kärlekens skull i karusellerna på grönan, åt ben&jerrys i bägare (<3), virrade runt på stockholms gator hand i hand och bara njöt av tillvaron, varandra och att vara nån annanstans än bigU/skeÅ. Riktigt tråkigt att landa i ett kallt och grått Umeå när sthlm bjussat på strålande sol och stekhet vädertemperatur hela helgen.
 
Sitter i skrivande stund och knåpar på ett personligt brev. Förbenat vad svårt det är? Helst vill jag ju få en ärlig chans till detta jobbet - som jag för övrigt verkligen verkligen verkligen vill ha - vilket innebär att jag måste utforma ett kick-ass brev. Holy guacamole .. nä, men he gå nog bra! Detta blir i alla fall dagens sysselsättning. Skulle vara optimalt med en chokladbit till denna uppgift, eller kanske lite glass .. men jag får fortsätta drömma, eftersom sånt inte får intas nuförtin! Ok, back to business. PUSS

07:12

Länge sen det var nån aktivitet på denna blogg, men ägaren har som vanligt inte orkat skriva något! Hon har jobbat lite, vart i Storuman lite, städat mycket och sovit i blandad mängd.

Just nu sitter jag och min kärlek på bussen på väg till Umeå för att sen flyga vidare till huvudstaden! Kommer bli en fantastisk helg, det känner jag på mig!