Konstig måndag må ja tycka

Till skillnad från andra måndagar så har denna bjudit på två konstiga incidenter! Incident nr 1: möter två killar som kör en jävligt tuktad, skruttig bil. Båda killarna har på sig varsin skoterhjälm och förföljer mig till ljusvattnet. Halvvägs vänder de och kör tillbaka? Wtf-moment big time. Incident nr 2: jag och killen jag hängde med på jobbet idag diskuterade dåliga bilförare och burträsk vs storuman. Han säger att "men ni har iallafall ett rödljus i storuman!" och jag bara: nej..? "men ni har ju åtminstone flera rondeller" fortsätter han. Eh nej... vi har en? kontrar jag. Höga tankar om min lilla hemby där!
 
Hängt i åskilje hos älskling hela helgen, och det var precis vad jag behövde! Nu är jag redo för denna veckan som kommer att bestå av jobb, jobb och jobb. Trivs som fasen med det, så klagar inte! Nu ska jag titta på dessertmästarna och sen sova.

PO=mjslf23tyi0 palsöcl eig

saknar mina bruds :((
(mina storumanbruds också of course) 

Ikväll har jag umgåtts lite med Lina. Vi har mest pratat och kramats. Hon flyttar till Nya Zeeland på måndag och lämnar mig ensam kvar i sverige/norrland/ljusvattnet. Eftersom vi båda hatar att säga hejdå så körde vi på att "vi ses nästa vecka! då ska vi äta laggar och tacos!". Ok, blir bra va!
 
Har en riktigt dålig dag och känner mig som den mest ensamma människan på jorden. Saknar mina kompisar. Behöver skratta tills magen krampar, äta tio kilo godis, diskutera meningslösa ämnen och känna att det är okej att vara svag och nedbruten ibland. Behöver mina underbara tjejer helt enkelt! Men eftersom dom är på andra ställen än mig just nu, får jag nöja mig med ett mörkt rum, min sköna säng och emolistan på spotify! Imorgon tar jag nya tag!