Jag har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar

Igår var jag heeeelt ledig, vilket var underbart skönt! Tog sovmorgon, åt en god frukost bestående av äggmackor (min nya obsession, verkligen heaven on earth) innan jag återigen styrde kosan mot sängen. Tittade på två säsonger av geordie shore och bara njöt av lugnet, tystnaden och ensamheten. Det var länge sen jag fick chansen att få vara ensam och ifred, så det var välbehövligt!
 
Inatt var det omöjligt att somna. Hur jag än gjorde gick det jävlart int. Mina ögon var trötta, men min kropp ville inte slappna av och somna. Och precis när jag lyckats med detta skickar mamma ett sms och ljudet gör mig livrädd. Arghh.. ilska. Vände och vred på mig ett tag till innan jag kom på den briljanta idén att sätta på lite pianoplinkande på spotify. Ett tag efter detta måste jag ha somnat, för imorse vaknade jag.
 
Träffade erika och katarina i fredags när jag var i storuman, och det var fuckin' amazing! Vi catchade up, såg idol och totaldissade kevin (alltså varför är han ens kvar?) och åt bullar/godis. De ger så mycket bra energi mina kompisar! Världens bästa är dom :) Nu längtar jag bara till på fredag när jag äntligen äntligen äntligen får träffa min lyckselepingla!!!

2013-11-12 (du är så fantasirik linne)

Imorgon jobbar jag min tioende dag och jag börjar vara trött. Åker därför till storuman imorgon eftermiddag för att spendera några välförtjänta dagar utan gamlingarna! Det ska bli så skönt. Allra skönast ska det bli att sova på bussen. Det är så underbart att sätta sig bekvämt (så bekvämt som det går att sitta i en buss) och sen bara somna, utan tjoller.
 
 

UTE FALLER SNÖÖÖÖÖÖÖÖ :((

en bild på mig å friddan från hallo
 
Har varit otursföljd hela veckan (mitt kommunID-kort har inte funkat, jag har inte fått tag på snubben som kan laga det, min telefon slutade fungera, jobbade mina första dagar i burträsk = ny = ingen koll = pin) och ikväll är inget undantag. Sladdat runt i kommunbilen pga dåligt före, gått in i väggen x antal gånger, spillt ut min tekopp över bordet/mattan/golvet och till råga på allt har pytte tagit all plats i soffan. FML kan man säga om man vill det, men jag tänker inte göra det.
 
Tittar på EMA, förundras över talanger, skäms över mänskligheten när Jared Leto bad om en tyst minut för de drabbade i filipinnerna och alla bara fortsatte skrika, samt funderar över om jag ska orka vara vaken till nyaste säsongen av Geordie Shore börjar. Egentligen suger kanske det programmet, men jag har fastnat för det! Det är fantastiskt underhållande och de pratar ju na jäuvlst k00lt.
 
Har haft en fantastisk helg tillsammans med min finaste. Jag har jobbat som vanligt, men vi har hunnit med massor med mys ändå. Vi har bland annat bakat kakor som mest smakade mjöl, tittat på diverse program/avsnitt/filmer, ätit godis och kramats. Och igår kväll när jag kom hem från jobbet hade han tappat upp ett bad och tänt ljus. Alltså har jag finaste pojkvännen eller vad? Tror ta mig tusan det ♥ Nu ska jag äta lite tomater, pusshej