Hardworkin' girl

Jobbat morgonpasset och kliver på kvällspasset igen kl 17. Min kropp är redan inställd på ledighet efter att ha slutat kl 12, men in your face kroppen för du måste jobba fyra timmar till #cashflow#ändå. Av den fem timmar långa rast jag fick idag har jag sovit två timmar, legat i sängen två timmar och den resterande timmen innebär middag, big bang theory och promenad till jobbet.
 
Storumandagarna rullar för fullt hemma i inlandet och jag önskar så att jag var där. Det är enda gången på året som i stort sett alla vänner, alla gamla klasskompisar som man knappt träffar länge är samlade på samma ort och man har chans till catch up. Detta är också enda gången på 19 år som jag inte befinner mig där, vilket känns konstigt med tanke på vilken tradition det är. Aja, shit happens. Får supa till det och catcha up med mina homies some other time (i höst kanske när jag blir arbetslös och har tid).
 

Och jag kunde inte hålla mig undan

 
Startar upp ännu en ny blogg efter endast någon veckas frånvaro från bloggvärlden. Mina öron blir söndertjatade av en jobbig jävel som vill att jag ska slänga upp lite inlägg, så för mitt eget bästa är det bäst att göra som jag blir tillsagd. Å andra sidan har jag saknat att få skriva av mig ibland. Det går inte att komma ifrån. Hur många inlägg som kommer att skrivas och hur ofta detta sker återstår dock att se.
 
Varit ledig idag och har spenderat den tillsammans med min älskade. Har åkt 40 mil buss på 24 timmar, men det var det värt. Det gäller att ta vara på varje sekund vi kan få tillsammans eftersom jag jobbar större delen av sommaren, vilket gör att det inte finns mycket tid över till pussar. Jaja, dom vardagligt tråkiga inläggen börjar komma redan nu haha, bra start bra start. Imorgon ringer alarmet återigen tidigt as fuck så det är bäst att invänta mr blund. Nattiiii