Idag är det tisdag

Tillbaks på hemmaplan efter en kanonhelg i Lycksele! Har haft superroligt verkligen och kände att en sån här helg var otroligt välbehövlig med tanke på hur mitt mående varit den senaste tiden, så den tackar jag för! Nu väntar jag på att babe ska komma hem så vi får fortsätta med vårt the walking dead tittande! Sjukt spännande nu och det väger upp för allt äckelpäckel som zombies innebär!

Hang in there gurl

Jobbat 7-17 vilket var bland det tyngsta jag gjort med 0 timmar sömn i bagaget. Men det gick ändå! Fascineras av mig själv och att jag orkar leva när jag sover så jäkla lite som jag gör. Tycker att min kropp borde typ dött vid det här laget av all sömnbrist, but noooo it's still going strong.
 
Annars råååå? Har världens craving för mjölk och så har vi ingen hemma och så är alla affärer stängda, ALLTSÅ SKJUT MIG VAD PLÅGSAMT. Hade jag en mjölkliter framför mig hade jag slurpat i mig den på tre röda och jag skojar inte ens. Måste städa och packa och laga mina byxor som jag kvaddade i fyllan eftersom jag åker till lycksele imorgonkväll efter jobbet, men har ingen energi. Inte pytte heller för han bara sover, så det blir inget gjort i det här huset.
 
Jaja, dags för ett ryck och sedan sängen. Snälla mr blund låt mig sova gott inatt mvh annars får du dig en jävel.

Whut the fuck

Igår fick jag ett överraskningsbesök av min babe och hans syster. Helt mållös och har aldrig blivit så glad i hela mitt liv! Dom stannade och pratade i nån timme och när dom drog kom mina brudar hit istället för middagsmys. Så gårdagen var med andra ord en riktigt bra dag!
 
Idag blev jag förföljd av tjurar och medan jag funderade över huruvida dom skulle attackera mig eller inte var jag ett fotsteg från att trampa på en ormjävel. Nu håller jag på att göra middag (alltså inte korv och makaroner som jag brukar utan FREAKIN' firre, lax alltså. ett såkallat whutthefuck-moment för linnea swärd lagar inte mat) och myser med pyttson som varit i slagsmål i natt. Vet inte hur många gånger jag talat om för honom att våld löser inget och att han ska samtala istället men icket. Skyll dig själv då kattjäkel. Ikväll är det back to work som gäller efter tre dagars ledighet, finally!