Istiden som aldrig tar slut

Idag åt vi middag ute, vilket var det mest idiotiska jag tvingats vara delaktig i på länge. Vem fasen äter middag ute när det är 14 grader varmt? Familjen carstedt tydligen. Det må vara strålande sol och molnfritt om dagarna, men vi får inte låta oss luras av den varma fasaden. Verkligheten är iskall och går även under namnet "höst".
 
Jag och jona tog fram våra händiga sidor idag och skruvade ihop en jättefin hylla som jag köpt. Den första möbeln jag någonsin köpt och betalat för. Ändå vuxenpoäng va? Morgondagens projekt blir att fylla den med diverse things för att det ska bli fint å hemtrevligt här hos mig. Sedan återstår mer av projekt: städning, utrensning och småfix. Jag har för mycket fritid som arbetslös..
 
Nu ska jag gnugga mitt ansikte med tvättmedel (alltså inte tvätt-tvättmedel utan ansiktstvätt) och sen försöka sova. Kan dock bli en spännande historia eftersom jag knappt sovit ensam en enda natt de senaste veckorna. Godnattski mina få men omtyckta läsare
 
 

2013-08-28

jag och malin på hennes avskedspartaj / jag och julle på stan igår
 
Stadenhäng med julle, frida och elina igår! Återfick min kamera, sminknecessär + väska som jag söp bort för två helger sen, lunchade på waynes, slösade lite lön på en superfin tröja, bokade tatueringstid och fikade kladdis! Solen sken, det var sjukaste värmen och allt ba ägde typ. BRA. DAG. Har jonte på besök så ska pussa på honom ett tag (mest för att han ska orka se pretty little liars) nu!

Laggmåndag

 
Fick besök av min käre granne. Vi gjorde laggar (för er okunniga: våfflor) i stekpanna och åt som vi aldrig sett mat förr/kommer äta någonsin igen. Det är så vi gör det, jag och linsen. Äter. Mycket och ofta. Sen spelade vi så det kan låta, drack te ur termos och intog sängläge. Lite stämningsmusik på det och vi hade nästan kunnat ligga. Skojas bara- mer te dracks, några ämnen diskuterades och en kvällsmacka intogs. Hon är som fin min lilla lagg ♥
 
Har insett att mitt liv som arbetslös inte håller. Är den mest rastlösa jäveln jag känner för tillfället. Skriver handlingslappar, planerar roadtrips och resor för att fördriva tiden och lindra min äventyrslust lite grann. Mina kompisar åker till alanya ikväll och det hade varit så jäkla kul att följa! Fick höra en gång att det livet passar mig, med party och dans på klubbar hela nätterna, varje natt och bakishäng på stränderna om dagarna. Kan inte annat än att hålla med lite i smyg och funderar återigen över VARFÖR I HELA VÄRLDEN JAG BOR I SVERIGE/NORRLAND/ISRIKET.